The Tech Finity

Jouw groeitraject

  • Met behulp van onze verschillende IT-oplossingen en tools brengen wij uw project van het begin tot het eindpunt. Wij garanderen een hoge kwaliteit van de prestaties, met behulp van geavanceerde methoden en technologieën en uitgebreide online IT-ondersteuning.

  • Onze voordelen

Overzicht

UNITED MARKETING PARTNERS LIMITED LIMITED houdt zich bezig met taken van verschillende complexiteit en schaal. Wij helpen bedrijven hun bedrijfsvoering te optimaliseren en te verbeteren door moderne technische oplossingen te implementeren en professioneel IT-advies te geven.

Ons bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, technieken en strategieën om de productiviteit te verhogen en klanten te voorzien van de meest geschikte digitale hulpmiddelen voor hun projecten. Wij zijn er om uw producten aantrekkelijker, effectiever en aantrekkelijker te maken voor uw klanten. Schrijf ons en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle toekomst!

Aanbiedingen

  • Webontwikkeling
  • Webondersteuning
  • SEO en promotie
  • Complexe Webprojecten
  • IT Consulting

Webontwikkeling

Bij het maken van websites houden we rekening met de schaal, de specifieke kenmerken en de verwachte doelstellingen ervan. Onze ontwikkelaars begeleiden uw aankomende website van concept tot volwaardige implementatie, van kleine landingspagina's tot complexe sites met meerdere pagina's en internetwinkels.

De sites die we bouwen zijn aanpasbaar voor alle apparaten en geoptimaliseerd voor zoeksystemen.

Webondersteuning

We zijn betrokken bij uitgebreid webonderhoud en ondersteuning op afstand van projecten van elke complexiteit en in elk ontwikkelingsstadium. Het onderhoud omvat het beheer van de website, het bijwerken en moderniseren van de site.

Deze dienst houdt zich ook bezig met het verhelpen van terugkerende technische storingen. Wij controleren de websites van onze klanten om hun normale werking te garanderen.

Zoekmachineoptimalisatie en Promotie

Wij zijn in staat uw doelgroep aan te trekken door gebruik te maken van unieke, effectieve en bewezen methoden en een beroep te doen op onze gedegen ervaring. En diepgaande kennis van SEO-strategieën.

Als gevolg hiervan zal uw site in de SERP’s zijn gestegen en zal het siteverkeer toenemen. Verander uw site in een zakelijk instrument!

Ontwikkeling van Complexe Webprojecten

Het ontwerpen en ontwikkelen van webportals, aggregators, marktplaatsen, applicaties, bedrijfssystemen en andere meerlaagse projecten.

Wij besteden aandacht aan de individuele wensen van onze klanten, analyseren de concurrenten in de gewenste sector grondig en doen uitgebreid onderzoek om u een kwalitatief hoogstaand online product te bieden.

IT Consulting

Door deze dienst te implementeren optimaliseert u de kosten, verbetert u de effectiviteit van bedrijfsprocessen, beoordeelt u de huidige staat van uw IT-systemen, vergroot u de transparantie van uw bedrijf door het creëren van een verenigde infrastructuur, voldoet u aan internationale normen, ontwerpt u een ontwikkelingsstrategie en gekwalificeerde technische bijstand.

Onze Voordelen

Individuele benadering van taakvoltooiing

Gebruik van nieuwe gevraagde technologieën

Investeren in de kwaliteitsverbetering van de dienstverlening

Het voortdurende leren van onze medewerkers

Originele benaderingen van de uitgevoerde projecten

Kwaliteitscontrole

Uitgebreide technische kennis, ervaring en creatief denken

Onze Klanten

Als u werkprocessen wilt optimaliseren, de productiviteit van uw bedrijf wilt verhogen, moderne technieken wilt implementeren en uw bedrijf naar een nieuw niveau wilt tillen, bent u zeker onze klant!

Wij helpen bedrijven en organisaties zich te ontwikkelen, op te schalen en te groeien. Of het nu gaat om een frisse start-up, publieke instelling of grote onderneming, we bestuderen elke casus grondig, waarbij we onze ruime ervaring combineren met een openheid voor innovaties. Na het bespreken van het project stelt ons team een gedetailleerd ontwikkelplan voor u op en tekent u een contract. Na voltooiing van het implementatieproces kunt u genieten van de resultaten van de samenwerking met ons!

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!